Albergínies farcides

Albergínies farcides

Ingredients (per a 4 persones)

  • 4 albergínies
  • 1 kg de musclos frescos
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 2 tomàquets vermells madurs
  • 100 g formatge ratllat
  • 200 ml oli d’oliva
  • Un rajolí de llet
  • Sal
  • Pebre blanc mòlt

 

Preparació

Tallar les albergínies per la meitat al llarg i posar-les en una dissolució d’aigua amb una mica de llet perquè no s’oxidin.
Pelar i picar finament la ceba i els grans d’all.

Escaldar els tomàquets, refrescar, pelar i treure les llavors. Tallar a dauets.

Netejar bé els musclos i coure al vapor amb un rajolí d’aigua en una cassola tapada fins que s’obrin les petxines. Extreure els musclos i picar.

Fregir en una paella amb oli calent les meitats d’albergínies senceres fins que estigui daurada la polpa. Retirar i deixar escórrer sobre paper absorbent. Reservar l’oli.

Buidar l’interior de les albergínies amb una cullera deixant una mica de carn per no danyar la pell i que mantingui la seva forma i tallar la polpa fregida a daus.

Ofegar l’all i la ceba picada en una mica d’oli calent. Incorporar els daus d’albergínia i afegir els musclos picats i els dauets de tomàquet. Salpebrar i deixar-ho coure durant 5 minuts. Reservar.

Omplir les pells d’albergínies amb el sofregit de ceba, all, tomàquet, polpa d’albergínia i musclos. Cobrir amb el formatge ratllat.
Gratinar al forn a 160ºC durant 5 minuts.

 

Dieta Mediterrània

 

Articles similars

Crema llenties

0 88

0 167

Sense comentaris

Deixa un comentari