Cols de Brussel·les amb salsa blanca

Cols de Brussel·les amb salsa blanca

0 144
Cols de Brussel·les amb salsa blanca

Ingredients

(per a 6 persones)

  • 400g de cols de Brussel·les
  • 1 tassa de salsa blanca*
  • Una mica de nou moscada
  • Suc d’1 llimona
  • 2 cullerades soperes de formatge gruyère o parmesà
  • ¼ de tassa de pinyons (opcional)

Preparació

Coure les cols en aigua amb sal entre 10 i 15 minuts fins que quedin tendres, llavors s’escorren bé.

Preparar la salsa blanca, assaonar amb la nou moscada, el suc de llimona i el formatge ratllat. Afegeix a la salsa les cols i els pinyons, si es van a incloure en la recepta, i deixar al foc uns minuts fins que la barreja estigui calenta.

 


*Salsa blanca

Ingredients

(per a una tassa)

  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 tassa de llet desnatada

Preparació

Posar la quantitat d’oli indicada en una cassola i sofregir la farina amb la sal. S’afegeix la llet i es cuina a foc moderat remenant constantment fins que la salsa espesseixi i comenci a bullir.

 

Dieta Mediterrània

 

Articles similars

Sense comentaris

Deixa un comentari