Crema de llenties

Crema de llenties

0 180
Crema llenties

Ingredients

  • 200g llenties pardines
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 ou
  • 10ml llet
  • 1 iogurt
  • 5 ml oli d’oliva
  • Sal

 

Preparació

  • Posar les llenties en remull en aigua freda 12 hores abans.
  • Escórrer i rentar les llenties.
  • Pelar i tallar el porro i la pastanaga a rodanxes.
  • Posar a coure les llenties en una olla amb aigua i sal.
  • Daurar a part la pastanaga i el porro en l’oli calent. Escórrer i incorporar-lo a les llenties.
  • Quan les llenties estiguin tendres (trigaran uns 45 minuts), escórrer, triturar i passar per un xinès per refinar.
  • Afegiu-hi la llet tèbia i el rovell de l’ou batut. Barrejar bé.
  • Servir calent en un plat fons. Formar amb el iogurt i amb l’ajuda d’una màniga pastissera una espiral sobre la crema. Tallar l’espiral amb un escuradents per formar una teranyina.

 

Dieta Mediterrània

 

Articles similars

Moussaka d'albergínies

0 232

0 329

Sense comentaris

Deixa un comentari