Recepta d’albergínies farcides

Recepta d’albergínies farcides

0 467
Recepta albergínies farcides

Albergínies farcides per a 4 persones

Ingredients

  • 1 albergínia mitjana per persona
  • 500 g tomàquet de penjar
  • 300 g ceba
  • 150 g pebrot verd
  • 4 dents d’all
  • 4 cullerades soperes de julivert picat
  • 100 g molla o pa ratllat
  • 50 g molla de pa seca
  • 2 ous
  • 50 ml llet sencera Llet Nostra
  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 5 g sal

Preparació

Per fer l’oliaigo:

En una cassola o paella sofregir primer la ceba amb els alls. Quan estiguin daurats, afegir el tomàquet ratllat. Deixar cuinar 5 minuts i afegir el pebrot verd. Deixar cuinar tot i quan estigui, afegir la meitat de julivert picat. Desar a la nevera fins que ho usem.

Per a les albergínies:

En una olla, amb aigua amb sal, bullir les albergínies senceres has que estiguin tendres.

Tallar per la meitat, al llarg, i buidar la carn amb una cullera, deixant ½ cm de carn enganxada a la pell. En un got de triturar, posar la carn de l’albergínia, l’oliago, dos ous sense closca, la molla de pa remullada amb llet i una mica de sucre. Triturar tot fins a fer una pasta fina.

Amb aquesta pasta omplir completament les mitges albergínies.

Cobrir bé tota la superfície amb la pasta feta de pa ratllat, la resta del julivert, pebre vermell dolç, all i oli d’oliva.

Escalfar al forn, a 180ºC durant 30 minuts. Aquest enfornat serveix per quallar i daurar la pasta de pa ratllat i escalfar les albergínies.

 

Articles similars

Sopa freda de cogombre

0 120
Empanada de pollastre

0 158

Sense comentaris

Deixa un comentari