Recepta: Flam

Recepta: Flam

Recepta Flam

(per a 8 persones)

Ingredients

  • 1 tassa de sucre
  • 1 branca de canyella
  • 1 tros petit de pell de llimona o taronja
  • 3 tasses de llet semidesnatada
  • 3 ous o preparat d’ou en pols sense colesterol
  • Una mica de sal

Preparació

Caramelitzar 2/3 de tassa de sucre en una cassola petita fins que es torri i abocar en un motlle de 2 litres o repartir en 8 motlles individuals. Col·locar els motlles ràpidament en aigua freda per frenar la cocció.

Afegir la branqueta de canyella i la pell de taronja o llimona a la llet i escalfar al foc. Batre els ous lleugerament i afegir la resta del sucre (1/3 tassa) i una mica de sal. A continuació, s’afegeix lentament la llet calenta als ous i s’aboca la barreja en els motlles. Col·locar els motlles en un pot amb aigua i coure al forn a 175ºC durant mitja hora en el cas dels motlles individuals o de 45 a 50 minuts per al motlle gran.

Refredar i treure del motllo a l’inrevés de manera que la capa de caramel quedi per sobre.

 

logodietamediterranea

Font: Dieta Mediterrània

Articles similars

Sense comentaris

Deixa un comentari