Recepta : Llet merengada

Recepta : Llet merengada

0 1632

Ingredients

  • 2 tasses de llet semidesnatada
  • ½ tassa de sucre
  • 1 branca de canyella o ¼ de culleradeta de canyella mòlta
  • 3 o 4 trossos petits de pell de llimona
  • 3 clares d’ou a punt de neu

 

Preparació

Bullir la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona. Refredar a la nevera, descartar la branqueta de canyella i l’escorça de llimona i barrejar amb les clares d’ou a punt de neu. Posar al congelador en un recipient per congelar tapat amb paper d’alumini o amb una tapa de plàstic. Per aconseguir una millor textura, remoure cada mitja hora, més o menys, o traspassar a un bol quan ja estigui gairebé congelat, batre amb una batedora elèctrica i tornar ràpidament al congelador una altra vegada. Es pot empolvorar cada ració amb canyella mòlta, si es desitja.

 

Dieta Mediterrània

 

Articles similars

0 325
Sopa freda de cogombre

0 402
Empanada de pollastre

0 490

Sense comentaris

Deixa un comentari