Recepta de quiche de xampinyons

Recepta de quiche de xampinyons

0 962

(per 4-6 persones)

Ingredients

  • ½ recepta de massa per a pastís fet amb oli i fàcil de
  • fer 2 cullerades soperes de cebes tendres picades
  • 3 cullerades soperes de margarina
  • 1 cullereta de sal
  • 1 cullereta de suc de llimona
  • 2 cullerades soperes de vi de madeira
  • 200 g de xampinyons, laminatges fins
  • 2 ous o substituir per preparat d’ou sense colesterol
  • 1 tassa de llet semidesnatada
  • 1/8 de cullereta de pebre

 

Preparació

Folrar amb la massa un motlle per a pastís de 18 centímetres i coure només parcialment en el forn pre-escalfat (220ºC), entre 7 i 8 minuts. Mentrestant, fregir les cebes amb la margarina en una paella gran durant 2 o 3 minuts, agregar la sal, el suc de llimona, el vi i els xampinyons. Tapar la paella i coure a foc lent durant 10 minuts, destapar i continuar la cocció fins que s’hagi evaporat el líquid.

Barrejar els ous amb la llet, assaonar amb pebre i tirar en la mescla dels xampinyons, unes quantes cullerades alhora. Passar a la massa en forma de petxina i ficar al forn pre-escalfat a foc moderat (190ºC) fins que la crema estigui llista, uns 30 minuts.

 

Dieta Mediterrània

 

Articles similars

Sopa freda de cogombre

0 94
Empanada de pollastre

0 123

Sense comentaris

Deixa un comentari