Sopa de patates

Sopa de patates

(per a 6 persones)

Ingredients

  • Entre 4 i 6 (800g) patates, pelades
  • 1 litre de llet
  • 1 tassa d’aigua
  • Sal i pebre
  • 2 llesques de pa, sense crosta i tallades a trossos
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • 1 cullerada sopera de mantega

Preparació

Tallar les patates a trossos petits i bullir amb la llet i aigua, afegir l’aigua que sigui necessària per aconseguir la quantitat de sopa desitjada. Mentrestant, fregir els trossos de pa amb oli i escórrer amb un paper. Quan les patates estiguin tendres, aixafeu-les amb una cullera gran, afegir la mantega i salpebrar al gust. A cada plat de sopa posar un tros del pa fregit i tirar la sopa per sobre.

logodietamediterranea

Font: Dieta Mediterrània

Sense comentaris

Deixa un comentari