Beu-te l’estiu!

Volem que tinguis un estiu fresc, malgrat les onades de calor que patim una darrere l’altra. I t’ho volem posar fàcil, per això et proposem una sèrie de begudes refrescants molt variades, que tenen la llet com a ingredient comú. Tenim suggeriments per a tots els gustos!

En primer lloc, et recomanem un bàsic refrescant: a mig matí beu un got de llet fresqueta! A més d’hidratar-te i ajudar-te a passar la calor, estudis recents han demostrat que prenent un got de llet descremada una estona abans de dinar provoca una disminució de la gana i la ingesta de calories. Així que també t’ajudarà a conservar la línia!

La nostra segona recomanació és un refresc ideal per a esportistes i nens, els col·lectius que més energia fan servir a tota hora! El batut: ideal per a esmorzar i berenar. Es pot fer de mil i un sabors segons la fruita que més t’agradi.

Si t’agraden els clàssics, el teu és el batut de maduixa: 400 g de maduixes, 1 litre de llet, 100 g de sucre. Un altre batut clàssic, molt refrescant és el batut de pinya: 250 g de pinya, 1 iogurt natural Llet Nostra, 1 got de llet desnatada Llet Nostra, una cullerada de sucre i gel.

Si et decantes per les fruites de temporada, et recomanem el batut de préssec: necessitaràs 350 g de préssec, 750 ml de llet i 100 g de gel. I si el que et va és el tema tropical et suggerim un exòtic batut de fruites tropicals: una papaia, suc de taronja, 1 fruita de la passió i 300 ml de llet.

Si coneixes més receptes de begudes amb llet no dubtis a compartir-les a les nostres xarxes socials, envia’ns la imatge o bé la recepta a TwitterFacebook i Instagram!