Carrot cake

Carrot cake

0 114

Pastisset individual

Ingredients

  • 3 cullerades de farina integral
  • 2 pastanagues ratllades
  • canyella en pols al gust
  • 1 branca de vainilla
  • 1 cullaradeta de llevat
  • 150 ml de llet
  • Oli d’oliva verge
  • Nous
  • 1 crema catalana

Preparació

En un bol gran de vidre hi posem la farina, les pastanagues ratllades, el llevat, la canyella, la vainilla, 90 ml de llet i l’oli d’oliva i ho batem tot fins que queda com una pasta. Posem la barreja en un bol apte per a microones i li posem 2 minuts a màxima potència, o bé 20 minuts al forn a 200º.

En un bol mesclar 60ml de llet i la crema catalana.

Posem el pastís en un plat i la crema al voltant. Les nous a sobre a mode de decoració.

Ja tenim el carrot cake a punt i si voleu donar-li un toc diferent hi podem afegir unes gotes de ratafia.

Sense comentaris

Deixa un comentari