Crema d’avellanes
Avui us presentem una recepta d’allò més fàcil i tan bona que no podreu parar de menjar-ne! Es tracta de fer una crema d’avellanes casolana. Es fa en tan sols 5 minuts amb pocs ingredients, és senzilla i deliciosa. Preneu nota!
Ingredients:
- 200 g avellana torrada
- 150 g llet sense lactosa @lletnostra
- 50 g llet en pols
- Vainilla i sal
- Pots edulcorar amb sucre, mel, pasta de dàtil al gust fins que tinguis el teu punt de dolçor! És opcional!
Preparació
Triturem les avellanes fins a aconseguir una pasta. Hi afegim la resta d’ingredients: 150 ml de llet nostra (sense lactosa), la llet en pols, la vainilla i un pessic de sal. Continuem triturant tota la mescla i voilà! Ja tenim una crema d’avellanes deliciosa. Ara és el moment de tastar-la i si trobem que encara la volem més dolça podem afegir-hi sucre, mel o pasta de dàtil. La podem deixar refredar a la nevera per tal que agafi una mica més de textura.
Es pot menjar untant una torrada, un pa pla, el que més us agradi!