Recepta de crema d’arròs amb llet

Recepta de crema d’arròs amb llet

crema d'arròs

Recepta de crema d’arròs amb llet

Ingredients

  • 50g d’arròs de gra rodó
  • ¾ l de llet de Llet Nostra
  • ¼ l d’aigua
  • 40 g de sucre blanc
  • 1 rovell d’ou mitjà
  • 1 cp de maicena
  • 3 o 4 gotes d’essència de vainilla
  • ½ cp de canyella
  • Temps de preparació: 10 min
  • Temps de cocció: 35 min

Preparació de la crema d’arròs

Porteu a ebullició l’aigua en una cassola. Afegiu l’arròs. Coure a foc a intensitat mitjana durant 20 minuts.

Dissolgueu el sucre, la maicena i l’essència de vainilla en 1 dl de llet.

Escalfeu lleugerament la llet restant i afegiu-la a la cassola amb l’arròs. Continueu la cocció a foc molt lent durant 10 minuts més. Afegiu la llet diluïda amb la maicena i deixeu-la coure durant 5 minuts més, mentre es remou. Traieu la cassola del foc i deixeu-la a temperatura ambient.

Bateu el rovell d’ou i afegiu-lo sobre la crema temperada.

Remogueu bé perquè la preparació quedi homogènia i torneu a escalfar la crema a foc molt lent durant 1 minut.

Repartiu la crema en recipients individuals.

Serviu-la temperada o freda, empolvorada en l’últim moment amb la canyella.

 

 

Dieta Mediterrània

 

Articles similars

Recepta mussaka

0 127
Croquetes de bacallà

0 411

Sense comentaris

Deixa un comentari