Fes-la Grossa amb Llet Nostra

Fes-la Grossa amb Llet Nostra

Com sabeu, a Llet Nostra ens agrada fer-la Grossa i ser propers. Per això, un any més us volem regalar butlletes de la loteria catalana de cap d’any, la Grossa.  Participar-hi és molt fàcil i podeu guanyar fins a 1 milió d’euros! De moment, hem fet un primer sorteig i ja tenim 122 guanyadors que s’han endut 10 butlletes cadascun. Aquí els tenim .

Si encara no hi heu participat, encara hi esteu  a temps!

Només heu de retallar 6 codis de barres de qualsevol producte Llet Nostra, triar el número que més us agradi dels 12 que tenim disponibles per al segon sorteig i fer-nos-ho arribar amb les vostres dades. Cal també que us registreu via internet omplint el formulari, per  telèfon trucant al 931 222 422 o bé a través de les promocions que organitzem a  Twitter i Facebook.

No deixeu passar aquesta oportunitat! Jugueu amb Llet Nostra per aconseguir les vostres butlletes de la Grossa i aneu pensant tot el que podreu fer si ens toca! Encara hi esteu  a temps, el segon sorteig el farem / serà el 28 de desembre. Aquí trobareu tota la informació per participar pas a pas. A Llet Nostra ens agrada la Grossa perquè és la loteria més nostra i destina tots els beneficis a programes socials. I ens agrada poder compartir la il·lusió de la loteria amb vosaltres.

Així que només ens queda desitjar-vos molta sort i bon Nadal!