Llet Nostra sempre a l’equip del Gran Recapte

Un Gran Recapte diferent i més necessari que mai

Com sabreu el Gran Recapte és una campanya organitzada per els Bancs dels Aliments que es realitza cada any per aquests dates. Enguany arriba a la seva 12ª edició en unes circumstàncies que el fan més necessari que mai, malhauradament.

En un escenari d’incertesa, derivat de la pandèmia COVID 19, els Bancs dels Aliments es veuen obligats a haver de reinventar la campanya massiva de recollida d’aliments i convertir-la en una campanya virtual de donacions.

Des de la irrupció del COVID19, els Bancs dels Aliments han hagut d’actuar amb celeritat per poder adaptar la seva operativa i donar resposta a una creixent demanda d’aliments per part de les entitats socials. Aquest increment ja supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat.

L’escenari de pandèmia COVID19 d’aquesta tardor sembla indicar que, l’emergència social derivada de l’emergència sanitària i la ralentització de l’activitat econòmica, comportarà que moltes persones tinguin dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques els propers mesos.

Llet Nostra, fidel al nostre compromís solcial, col·laborem amb la Fundació Banc dels Aliments des de fa anys de forma continuada. Enguany estem vivint una situació excepcional i davant el gran repte social que se’ns presenta, volem participar més que mai en la recollida solidària del Gran Recapte. L’any passat vem aportar 8.4000 gots de llet i 3.600 flams per als que més ho necessiten. Enguany són moltes més les famílies que es troben en una situació difícil i volem estar aprop seu i aprop vostre.

Com pots participar al Gran Recapte a través de Llet Nostra

Podeu fer la vostra comanda habitual de llet i iogurts des de la nostra botiga i convertir la vostra cistella de la compra en una cistella solidària afegint-hi la compra d’una o més mascaretes. El preu de cada mascareta és de 5€. Per a cada mascareta que afegiu a la vostra compra Llet Nostra farà l’equivalència d’euros en productes Llet Nostra i la doblarem. Així si compreu una mascareta Llet Nostra donarà el doble del seu cost en productes Llet Nostra al Gran Recapte.

El nostre compromís social va associat a la filosofia els productes de proximitat per donar suport econòmic, social i cultural al territori i implicar-nos en la cura de l’entorn. A més, col·Laborant amb el Gran Recapte podem incidir de forma directe i ràpida per ajudar als que més ho necessiten, que també els tenim aprop. Participeu i entre tots en sortirem més forts d’aquesta crisi global. Ens sentim #MesAprop que mai!