Massa de crep casolana

Massa de crep casolana

Massa de crep casolana

Aprén a preparar uns creps casolans amb una recepta fàcil i molt ràpida de fer. Creps dolços o salats, com els prefereixes?

 

Per a 8 creps

Ingredients

  • 160g de farina
  • 80g de farina integral
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • ½ culleradeta de sal
  • 250 ml de llet
  • 2 ous
  • Oli d’oliva

 

Com preparar massa de crep casolana

Barregem les farines, el sucre i la sal en un bol gran.

Ho batem, hi afegim la llet, l’oli d’oliva i 2 ous.

En una paella gran, escalfem l’oli d’oliva a foc mitjà, hi afegim suficient massa per cobrir la part inferior de la paella i ho cuinem durant 3-4 minuts per cada costat.

Dieta Mediterrània

Sense comentaris

Deixa un comentari