Recepta d’arròs amb llet

Recepta d’arròs amb llet

3 1898
Recepta arrós amb llet

Recepta d’arròs amb llet per a 8 persones.

Ingredients

  • 1 tassa d’arròs
  • 1 litre de llet semidesnatada Llet Nostra
  • ½ tassa de sucre
  • 4 trossos petits de pell de llimona
  • 2 cullerades soperes de conyac o licor
  • ½ culleradeta de sal

Preparació

Posar l’arròs a coure en aigua freda abundant, portar a ebullició i coure durant 5 minuts. Posar l’arròs en un colador, aclarir amb aigua freda i escórrer bé.

Barrejar la llet, el sucre, la pell de llimona, el conyac o licor i la sal en una cassola (la cassola és important atès que el postres se servirà en ella). Es porten tots aquests ingredients a ebullició, s’afegeix l’arròs i es cuina a foc lent remenant de tant en tant fins que l’arròs estigui cuit. En aquest moment, el líquid ha de haver-se reduït a una petita quantitat. Si es prepara en una paella, es traspassa l’arròs a un bol.

Servir molt fred. Si es desitja, a l’hora de servir es pot empolvorar cada ració amb una mica de sucre.

 

 

Dieta Mediterrània

 

Articles similars

Recepta crema de bolets

0 301
Recepta mussaka

0 333

3 Comentaris

  1. 150 g arròs bomba
    1l llet
    200 g sucre
    Pela de llimona
    Canó de callella

    Bullir la llet amb la llimona i la callella
    Quan arrenqui el bull, abocar-hi l’arròs
    Abaixar el foc i deixar bullir, remenant-lo de tant en tant perquè quedin els grans solts
    Quan l’arròs estigui ben cuit, al voltant de 30 min, abocar-hi el sucre
    Abaixar més el foc i anar remenant fins que espesseixi prou
    Distribuir l’arròs en cassoletes
    Aquestes quantitats donen per a 7 cassoletes d’uns 100 g (un cullerot raser)
    Espolsar-hi canyella en pols per sobre en el moment de servir
    Si en sobren, es pot congelar sense problemes

Deixa un comentari