Recepta : Llet merengada

Recepta : Llet merengada

0 1877

Ingredients

  • 2 tasses de llet semidesnatada
  • ½ tassa de sucre
  • 1 branca de canyella o ¼ de culleradeta de canyella mòlta
  • 3 o 4 trossos petits de pell de llimona
  • 3 clares d’ou a punt de neu

 

Preparació

Bullir la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona. Refredar a la nevera, descartar la branqueta de canyella i l’escorça de llimona i barrejar amb les clares d’ou a punt de neu. Posar al congelador en un recipient per congelar tapat amb paper d’alumini o amb una tapa de plàstic. Per aconseguir una millor textura, remoure cada mitja hora, més o menys, o traspassar a un bol quan ja estigui gairebé congelat, batre amb una batedora elèctrica i tornar ràpidament al congelador una altra vegada. Es pot empolvorar cada ració amb canyella mòlta, si es desitja.

 

Dieta Mediterrània

 

Articles similars

Pa ràpid

0 16
Brou de peix amb llet

0 79
Recepta crema de bolets

0 306
Recepta mussaka

0 342
Croquetes de bacallà

0 484

Sense comentaris

Deixa un comentari