SOM D’AQUÍ, HO PORTEM A LA SANG!

Catalunya celebrarà la 1a Gran Marató de Donants de Sang 2.0 del 17 al 24 de gener amb l’eslògan “Siguis el donant que siguis, comparteix la teva sang” i que té l’objectiu d’aconseguir 5.000 donacions. L’esdeveniment s’ha concebut com una gran festa de la donació en què la ciutadania ha d’esdevenir la protagonista.

Llet Nostra som molt més que llet, així com també tots els lletnostrers i lletnostreres sou molt més que consumidors. Volem formar part de la nostra societat, dels nostres neguits i avançar junts cap a un futur més just i solidari per a tothom.

A Catalunya som autosuficients amb sang i volem continuar sent-ho.

Es necessiten 1000 unitats de sang diàries per atendre les necessitats dels pacients. Una de cada deu persones hospitalitzades necessita una transfusió sanguínia i es calcula que un 25% de la població necessitarà rebre sang o un component sanguini durant la seva vida.

Per això Llet Nostra, la llet de les cooperatives catalanes, ha treballat estretament amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya per trobar la manera de conscienciar a la nostra societat de la importància de ser donant així com també de difondre el missatge i engrescar a la gent a participar-hi, no tan sols com a donants.

És una doble acció molt ambiciosa i desenvolupada per i a les xarxes.

AMICS DE SANG: Si et deixaries la sang pels teus amics és important que us conegueu pels vostres grups sanguinis. Una aplicació de Facebook per compartir el teu grup sanguini i convidar als teus amics a què et diguin el seu; podràs veure les compatibilitats sanguínies entre els teus amics, a qui pots donar, de qui pots rebre, enregistrar les teves donacions, veure l’estat de les reserves del teu grup i molt més.

Entra al Facebook i fes-te amic de sang! 

https://apps.facebook.com/amicsdesang

SOM D’AQUÍ, HO PORTEM A LA SANG: Siguis o no siguis donant de sang, DÓNA UN COMPARTIR i ens ajudaràs a difondre el projecte de banc de Sang i Teixits de Catalunya. Fes córrer la veu! Podràs convidar a amics a fer colla per mantenir les reserves de sang a casa nostra. Tots hi guanyem!

Per cada COMPARTIR, Llet Nostra et donarà vals descompte en productes Llet Nostra. 
Entra al Facebook i comparteix! 

https://apps.facebook.com/donaelteucompartir

No et quedis fora!

Qui vulgui col·laborar-hi podrà fer-ho bé donant sang o bé difonent el missatge a través dels seus contactes a les xarxes socials.

Ets dels nostres?

Tots fem colla i tots som amics de sang!