Tothom a taula és hora d’esmorzar!

El millor per començar bé el dia és esmorzar en família.

Els primers aliments que ingerim quan ens despertem són molt importants a nivell nutricional perquè entre d’altres motius ens ajuden a posar en marxa el nostre cos per encarar un nou dia. Més enllà d’això, l’esmorzar també és un punt de partida per començar amb una determinada actitud. És un gran moment per connectar amb les persones que més estimem i aprofitar per crear un ambient familiar afectiu i comunicatiu.

Fes de l’esmorzar un moment divertit. A alguns membres de la família els costarà més despertar-que a d’altres, aconseguir que tothom s’aixequi amb bon peu i bon humor serà més fàcil si el que ens espera a primera hora és un moment agradable amb els pares i germans.

Els pares i mares sabem que més que predicar amb el que cal i no cal fer, els nostres fills seguiran l’exemple del que nosaltres fem. Si volem inculcar-los el saludable hàbit d’esmorzar bé, el millor que podem fer és esmorzar bé amb ells. No cal tampoc que sigui un esmorzar llarg, amb quinze minuts n’hi ha prou! És un costum que val la pena conservar perquè ens ajudarà a tenir una millor comunicació i a començar el dia de forma positiva.

Si encara no teniu l’hàbit creeu-lo, impliqueu a tota la família, cadascú es pot encarregar d’una cosa. Apagueu la tele. Serviu la taula i ompliu-la amb els elements que ha de tenir un esmorzar complert: fruita, làctics i cereals. Feu una tria variada i atractiva i ningú no es podrà resistir. Tothom a taula per començar bé el dia!

Compartiu els vostres millors esmorzars familiars a les nostres xarxes Twitter, Facebook i Instagram! Ens agradaria saber com esmorzeu i quines combinacions us inventeu perquè els més petits surtin de casa havent pres un esmorzar complert.