10 anys de Llet Nostra

Hem fet 10 anys i ho celebrem. Ho fem per i amb vosaltres amb grans premis

Hola lletnostrers i lletnostreres!

A Llet Nostra us volem agrair aquests 10 anys que hem fet colla amb vosaltres! Amb els nostres productes: la llet, el batut de cacau Glop, els iogurts i les postres tradicionals tots ells fets amb els millors productes, la llet nostra, la vostra llet!

Si som aquí és per vosaltres, perquè heu estat els que heu fet possible que el nostre projecte cooperatiu sigui avui dia una realitat, perquè estimeu el nostre país i els productes de la nostra terra, els productes de proximitat, els de casa.

Per celebrar-ho hem posat en marxa una campanya d’agraïment als nostres consumidors i ho fem a través de les xarxes socials, el millor lloc per compartir idees, opinions, emocions, informació i….premis!!

Aquests 10 anys han estat 3.653 dies de feina, d’esforç, de passió, de preparació de nous productes amb la il·lusió que arribin a les vostres llars; en definitiva, amb esperit de superació i de millora constant pensant en les vostres necessitats.

Per això volem compartir 3.653 experiències relacionades amb la nostra història comú i agrair-vos la vostra fidelitat amb molts premis. Premis variats i sensacionals.

Participar es molt fàcil! Entra a l’aplicació de la nostra pàgina de Facebook:

http://www.facebook.com/lletnostraoficial/app_208874425927317

i fes un comentari de màxim 200 caràcters explicant la teva història amb Llet

Nostra, el primer dia que la vas veure al supermercat, el dia que vas tastar el iogurt, o les postres, el dia que la teva colla va participar a la promoció més castellera….i podràs aconseguir un munt de premis.

Mira la llista de premis. És increïble!

  • Productes Llet Nostra per a tot 1 any
  • Caps de setmana nostrers per gaudir a cases rurals, Paradors…
  • Jocs d’El nan casteller
  • Lots de Postres Llet Nostra
  • Entrades a la FCB experiència
  • Festes d’aniversari al Zoo de Barcelona
  • Pilotes de Handbol signades pels jugadors del FCB
  • Àpats a restaurants dels millors xefs
  • I el regal estrella, un sopar al millor restaurant del món, el Celler de Can Roca

T’agraden? Doncs això no es tot!

Hem dissenyat uns gots commemoratius del 10è aniversari que pots aconseguir, de manera aleatòria i automàtica, en el moment de deixar el teu comentari a l’aplicació. I si no tens sort, els pots aconseguir fàcilment mitjançant l’enviament de codis de barra junt amb les teves dades personals.

18 codis de barres de productes Llet Nostra = 1 Got de regal

I com sempre que fem colla, volem fer colla amb tothom, en aquesta celebració no hi falta una campanya solidaria. Amb les vostres participacions, bé a Facebook o al web de Llet Nostra col·laboreu amb un nou projecte solidari per a donar més de 5.000 litres de llet al Casal dels Infants.

Vols participar-hi? Doncs som-hi! #10anysfentcolla

Som feliços fent-te feliç! Fem colla amb els 10 anys de Llet Nostra!