Pastís de llet merengada
La llet merengada és una beguda possiblement d'origen àrab, doncs du com a condiments sucre i canyella,…
Esqueixada de bacallà
Aquesta amanida típica de la cuina catalana té como a base bacallà dessalat i cru amb hortalisses i un…
Coca de vidre
Et lleparàs els dits amb aquesta recepta. Aquí tens la versió per fer a casa d'uns dels dolços preferits per…
Tiramisú de crema catalana
La nostra gent és excepcional i fa receptes com aquesta. Un tiramisú amb crema catalana i melindros. Gaudiu…
Espaguetis a la marinera
Els espaguetis a la marinera no és el típic que es prepara habitualment entre setmana, com per exemple una…
Coca de recapte
És una elaboració típica de la gastronomia catalana, més concretament de les províncies de Tarragona i…
Pets de monja
L'origen dels anomenats pets de monja es remunta a Barcelona al segle XIX, on un pastisser italià va crear…
Coca amb cireres
Per Corpus els carrers de Reus s'omplen de coques amb cireres. Són unes postres típiques del Camp de…
Mona de Pasqua
Hi ha mones de totes mides i colors, però només n'hi ha una que no canvia mai: la tradicional. Les primeres…
Faves a la catalana
Ja ha arribat la primavera i amb ella la temporada de les faves! I quina millor manera de degustar-les que…
Mató de Pedralbes
Durant molts anys la recepta que us presentem avui només la coneixíen les monges clarisses del Monestir de…
Risotto de ceps
El risotto és una de les receptes de la cuina italiana més conegudes internacionalment. A més, moltes vegades…
Llobarro al forn
Durant els mesos més freds (novembre-març) és el millor moment per gaudir de peixos semi-grassos com el…
Trinxat de la Cerdanya
Com el seu nom indica, és un plat típic de la Cerdanya, una comarca del Pirineu català. S'elabora amb…