Panadons
¿Sabeu què són els panadons? Com unes crestes fetes amb una massa com el pa farcides de diversos ingredients.…
Crema catalana de xocolata
Tal com diu la tradició per Sant Josep s’ha de menjar crema catalana. El que no diu la tradició és que en…
Recuit fàcil
El recuit és una recepta típica de l’Empordà. Tradicionalment, es feia amb llet d’ovella o cabra i es…
Flam d’ou casolà
La recepta de flam és un clàssic que no pot faltar a les nostres cuines. A més és una recepta que es fa amb…
Croquetes de calçots
Qui es pot resistir a tastar aquesta original i deliciosa manera de menjar calçots? Les croquetes de calçots…
Xató
Avui us presentem una recepta típica del Penedès. En realitat és una recepta que té, com a mínim, 5 variants,…
Cremadets
Coneixes els cremadets? Són uns dolços típics de Mallorca. Unes postres delicioses fetes amb pasta de full…
Temps de calçots
Les calçotades són una de les tradicions que reflexen més bé la nostra manera de fer celebracions: amb…
Salvitxada – L’autèntica salsa tradicional de les calçotades
L'experiència de menjar calçots no és completa si no l'acompanyem amb una salsa de tomàquet i all rostits amb…
Tortell de Reis de nata
El Tortell de Reis a més de la típica coca rodona farcida que prenem de postres el dia 6 de gener, és una…
Suflé de formatge
Has tastat alguna vegada el soufflé de formatge? El terme "soufflé" o “suflé” significa "ple d'aire". En…
Pollastre rostit amb prunes i pinyons
Aquesta recepta també és coneguda com a pollastre rostit amb prunes; és un plat català típic d’ocasions…
Tronc de Nadal
Que delicioses que són les receptes nadalenques de casa nostra! Avui us expliquem com fer el tronc de Nadal…
Coca de Fatarella
La coca d’avellanes és típica de la Fatarella. S’elabora amb els productes de proximitat de les terres del…