Pastis de llet merengada

Pastís de llet merengada

La llet merengada és una beguda possiblement d'origen àrab, doncs du com a condiments sucre i canyella,…

Llegir més

Esqueixada de bacallà

Esqueixada de bacallà

Aquesta amanida típica de la cuina catalana té como a base bacallà dessalat i cru amb hortalisses i un…

Llegir més

Coca de vidre

Coca de vidre

Et lleparàs els dits amb aquesta recepta. Aquí tens la versió per fer a casa d'uns dels dolços preferits per…

Llegir més

Tiramisú de crema catalana

Tiramisú de crema catalana

La nostra gent és excepcional i fa receptes com aquesta. Un tiramisú amb crema catalana i melindros. Gaudiu…

Llegir més

Espaguetis a la marinera

Espaguetis a la marinera

Els espaguetis a la marinera no és el típic que es prepara habitualment entre setmana, com per exemple una…

Llegir més

Coca de recapte

Coca de recapte

És una elaboració típica de la gastronomia catalana, més concretament de les províncies de Tarragona i…

Llegir més

Pets de monja

Pets de monja

L'origen dels anomenats pets de monja es remunta a Barcelona al segle XIX, on un pastisser italià va crear…

Llegir més

Coca de cireres

Coca amb cireres

Per Corpus els carrers de Reus s'omplen de coques amb cireres. Són unes postres típiques del Camp de…

Llegir més

Mona de Pasqua

Mona de Pasqua

Hi ha mones de totes mides i colors, però només n'hi ha una que no canvia mai: la tradicional. Les primeres…

Llegir més

Faves a la catalana

Faves a la catalana

Ja ha arribat la primavera i amb ella la temporada de les faves! I quina millor manera de degustar-les que…

Llegir més

Mató de Pedralbes

Mató de Pedralbes

Durant molts anys la recepta que us presentem avui només la coneixíen les monges clarisses del Monestir de…

Llegir més

Risotto de ceps

Risotto de ceps

El risotto és una de les receptes de la cuina italiana més conegudes internacionalment. A més, moltes vegades…

Llegir més

Llobarro al forn

Llobarro al forn

Durant els mesos més freds (novembre-març) és el millor moment per gaudir de peixos semi-grassos com el…

Llegir més

Trinxat de la Cerdanya

Trinxat de la Cerdanya

Com el seu nom indica, és un plat típic de la Cerdanya, una comarca del Pirineu català. S'elabora amb…

Llegir més