Receptes de Casa Nostra

Receptes de Casa Nostra

Crema de xocolata amb taronja i canyellavideo

0 28
La Maria ens ensenya com fer una crema catalana de xocolata amb taronja i canyella amb Llet Nostra que és una meravella! Ingredients60 g...
Proposta esmorzars

1 370
Proposta 1 Taronja a rodanxes amb canyella: agafar una taronja i pelar-la. Un cop pelada, tallar-la a rodanxes i posar-les en un plat. Posar una...
Coca de fruits vermellsvideo

0 69
Ingredientsfruits vermells aroma de vainilla 250 g de farina 2 ous 60 g de sucre 70 ml de llet 70 ml d’oli 70...
Recepta de crema catalanavideo

0 88
Avui us mostrem com fer una de les receptes més tradicionals de la cuina catalana. Ens l’explica en Sergi Reina. Ingredients50 g de farina ...
Recepta de pastís màgicvideo

1 1106
Ingredients50 g de farina tamisada 90 g de margarina fosa 3 ous 90 g de sucre 350 ml de llet sencera Extracte de...
Recepta panets de lletvideo

0 313
Ingredients500 g de farina de força 30 g de llevat fresc 50 g mantega 1 ou sucre 250 ml de llet de Llet...
Salsa d'all i iogurt

0 141
Temps total: 10 minIngredients1 culleradeta d’all picat ½ culleradeta de sal 250 ml iogurt natural 1 cullerada de suc de llimona frescaPreparació Triturem els...
Pastís pastanagavideo

0 190
Pastisset individual Ingredients3 cullerades de farina integral 2 pastanagues ratllades canyella en pols al gust 1 branca de vainilla 1 cullaradeta de llevat 150...
Postres de iogurt i poma

0 120
Per a 2 persones Ingredients50 g galetes Maria (aproximadament 5) 1 poma Golden 1 cullerada de suc de llimona ½ sucre 150 ml iogurt...
Pastís de crema catalanavideo

0 207
Per a 4 persones Ingredients:4 Crema catalana 100 g farina 250 g nata líquida per muntar 75 g xocolata blanca 60 g anous trossejades ...
Pastís de cabra i flametvideo

0 118
Per a 8 persones Ingredients:2 ous 200 g de nata 2 iogurts eco de cabra 20 ml de llet 100 g de xocolata blanca ...
Recepta pastís llimonavideo

0 218
Per a 8 persones Ingredients:3 iogurts naturals sense sucre fideus de xocolata 1 llimona 12 fulles de gelatina neutre 50 g de mantega 100...