Crema d’avellanes
Avui us presentem una recepta d’allò més fàcil i tan bona que no podreu parar de menjar-ne! Es tracta de fer…
Broquetes de pollastre adobat amb iogurt
Us convidem a preparar una recepta fàcil i en podeu fer dues versions: una de suau i una de més picant. Aquí…
Canelons de pinya colada
Avui et portem les postres ideals pel cap de setmana: canelons de pinya colada! Estan fetes a base de fruita,…
Bocins de iogurt amb fruites i xocolata
Aquesta recepta que us proposem avui, Bocins de iogurt amb fruites i xocolata és com un gelat casolà molt…
Tzatziki
El tzatziki és un plat de la cuina grega, turca, i persa, servit habitualment com a aperitiu fred, que també…
Receptes dels cafès més refrescants
Un cafè amb gel és un dels grans plaers de l’estiu per als amants del cafè i preparar-lo no té cap misteri.…
Pans plans sense forn
El pa pla sense forn és una opció versàtil i fàcil de preparar aquest aliment tan bàsic. A diferència del pa…
Púding de Xocolata
La combinació irresistible de la xocolata amb una textura suau i cremosa converteix el púding de xocolata en…
Pastís de formatge i ratafia
Avui us proposem de fer una recepta que desprèn catalanitat per a totes bandes. El pastís de formatge amb…
Cassola de bacallà amb poma i llet
Que n’és de bo el bacallà! Sabíeu que la introducció del bacallà a la cuina catalana es va produir durant…
Brioix farcit de menjar blanc del Delta
Saps què és el menjar blanc del Delta? Doncs t’ho expliquem. Es tracta d’unes postres típiques del Delta de…
Sípia amb mandonguilles i pèsols
La sípia amb mandonguilles i pèsols és una recepta que probablement us porti rècords de la infància, ja que…
Faves a la catalana
Ja ha arribat la primavera i amb ella la temporada de les faves! I quina millor manera de degustar-les que…
Púding de taronja i arròs
Us presentem una recepta fàcil de fer. De cuina tradicional casolana. El púding de taronja i arròs són unes…