Llet Nostra Glop

Beneficis per a la salut del nou batut de llet i cacau

Us ve de gust un Glop de Llet Nostra? Doncs, som-hi. Li podem donar als nostres fills amb un sonriure. El nostre batut de llet i cacau és a més de bó molt recomanable.

El batut de cacau i llet de Llet Nostra, està preparat amb llet parcialment desnatada i aporta 12 vitamines. És el complement energètic i alimentari ideal per a esmorzar i berenar pels més petits.

Les propietats que conté el cacao ajuden al sistema nerviós, fent que els nens estiguin més actius i desperts als estímuls exteriors, per la qual cosa estaran més atents a les instruccions o explicacions que se’ls donin.

Això és producte dels flavonoides que conté la xocolata, que fa que s’incrementi el flux sanguini del cervell. A més, el cacau afavoreix l’eliminació de l’orina, és a dir, és diurètic.

L’energia de la xocolata pot ser molt avantatjosa, manté actius als nens quan realitzen activitats físiques continuades. També, ajuda a enfortir els seus músculs i ossos, principalment en l’etapa de creixement. A més, té importants propietats antioxidants que ajuden a prevenir diferents malalties.

Està comprovat que el cacau és ric en uns compostos bioactius que corregeixen els desequilibris que produeix l’estrès. De fet, la xocolata calenta es considera un aliment antiestrés, ja que el seu alt contingut en cacau genera una sèrie de reaccions hormonals que calmaran l’ansietat del teu petit. Incloure en la dieta del teu fill és alguna cosa que ell agrairà i tu garantiràs el seu creixement i desenvolupament.

El nostre Glop té una web molt divertida a on trobaràs informació, promocions i molt més. Us convidem a visitar-la!

Fem colla amb el Glop!