Beques Educar Menjant

Llet Nostra aposta per bona educació alimentària

Llet Nostra Patrocina les beques Educar Menjant de la Fundació Jaume Casademont.

L’objecte de la convocatòria de les BEQUES EDUCAR MENJANT (Experiències educatives en el món de l’alimentació) és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme als Països Catalans (o zones de parla catalana) i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys per tal de promoure els valors d’una alimentació saludable en el marc d’una gastronomia que és entesa com a cultura.

Les beques s’atorguen als projectes innovadors que s’apliquin, ja sigui a dins l’escola, ja sigui a fora, però sempre en un entorn de desenvolupament lúdic i educatiu, i que siguin capaços de transmetre amb continuïtat en els infants i els joves un compromís per una alimentació que també sigui un mitjà de coneixement, d’intercanvi i d’identitat cultural.

En aquest link podeu veure els projectes guanyadors de les darreres edicions

Fundació Jaume Casademont

Així mateix podéu veure un video excel.lent a on conèixer la iniciativa

Vídeo de les Beques Educa Menjant

Enguany 165 projectes aspiren a les 15 Beques de la Fundació Jaume Casademont.

La finalitat fundacional de la Fundació Jaume Casademont és el foment de l’activitat cultural, principalment en les comarques gironines.

Llet Nostra va decidir col.laborar amb la seva gran tasca per que compartim molts dels valors que representa la Fundació Jaume Casademont.

Fem colla amb l’alimentació sana!