Caga tió

Hem donat un bon cop de bastó a la fam amb el tió de Llet Nostra

Com cada any durant el mes de desembre, Llet Nostra ha dut a terme una acció solidària. Aquest any, a més de ser solidària, s’ha desenvolupat mitjançant una tradició molt de casa nostra: el Caga Tió. D’aquesta manera, vam aconseguir sensibilitzar la societat de la situació de pobresa alimentària a cop de bastó. 

Així doncs, aquest Nadal a Llet Nostra hem posat, juntament amb les nostres cooperatives i els seguidors de les nostres xarxes socials, el nostre gra de sorra per donar un bon cop de bastó a la fam a Catalunya.

El Tió de Llet Nostra ha cagat un litre de Llet Nostra per cada cop de bastó rebut pels nostres seguidors de Facebook a través l’aplicació ”Caga Tió”. A més a més, les vaquetes de les nostres cooperatives de Mollerussa, Cadí, Baix Empordà i Campllong també van voler afegir-se a l’acció donant cops de basto al Tió. Per aconseguir arrodonir la xifra final a 6.000 litres van fer fins i tot una última gran bastonada.

Sí, heu llegit bé, 6.000 litres! Ha estat una tasca d’equip, de tota la colla, tant de lletnostrers i lletnostreres com de les nostres cooperatives. Tots hem donat un cop de bastó de 6.000 litres de Llet Nostra que farem arribar al Banc d’Aliments de Catalunya perquè les persones que més ho necessiten de Catalunya, puguin tenir una ajuda merescuda.

Les bastonades

  • 1365 bastonades >>  lletnostres i lletnostreres
  • 1000 bastonades >> Cooperativa de Camllong
  • 1500 bastonades >> Cooperativa del Cadí
  • 500 bastonades >> Cooperativa Mollerusa i comarca
  • 700 bastonades >> Ramaders del Baix Empordà

Des d’aquí volem agrair públicament i compartir el vostre cop de bastó solidari. Com a mostra d’aquest agraïment hem volgut premiar la vostra solidaritat amb una sèrie de premis i regals variats. Tots els participants rebran el Calendari Llet Nostra de 2014.

A més a més, si la seva participació coincidia amb un dels molts moments guanyadors, se li assignava un premi sorpresa: bosses de la compra Keep Calm and Label in català, participacions de la Grossa de cap d’any, lots de torrons artesans i neules, caixes de llet i minibriks de batuts de cacau Glop, els contes de sempre il·lustrats per la Pilarín Bayés i jocs de l’ Oca Castellera. Volem agrair que alguns de vosaltres fins i tot vau renunciar a aquest premi i el vau donar a la campanya “Cap nen sense joguina” per així poder fer doblement feliços a uns quants nens i nenes més desfavorits.

Moltes gràcies per fer colla i donar un bon cop de bastó a la fam de Catalunya. Volem compartir aquest 2014 amb tots vosaltres i que cada dia que passi del calendari de Llet Nostra sigui un dia una mica millor que l’anterior.

Tots fem colla contra la fam a Catalunya.