Cap nen sense bigoti

El Barça d’Handbol i Llet Nostra s’uneixen a la campanya «Cap nen sense bigoti» de l’Obra Social “la Caixa” a favor del Banc dels Aliments

 

  • Es convidarà al públic assistent al partit de Lliga Bauhaus Asobal d’Handbol del proper dimecres 25 de maig al Palau Blaugrana a portar llet per la campanya
  • Llet Nostra doblarà la donació de llet que facin els assistents al partit d’handbol del FC Barcelona Lassa contra Naturhouse La Rioja

 

Amb la frase «Vine a veure l’handbol amb un bric de Llet, Nostra!» es vol animar a tots els espectadors a fer una donació de llet en l’últim partit de la Lliga Bauhaus Asobal d’Handbol del proper dimecres 25 de maig al Palau Blaugrana.

D’aquesta manera, el FC Barcelona i Llet Nostra se sumen a la campanya «Cap nen sense bigoti», impulsada per l’Obra Social “la Caixa” en benefici del Banc dels Aliments, que enguany celebra la segona edició i que té com objectiu corregir el dèficit de llet que pateixen 41.000 nens i nenes a Catalunya amb risc d’exclusió social.

El dia del partit, Llet Nostra instal·larà un stand fora del Palau Blaugrana on el públic podrà deixar el seu donatiu en forma de llet o donació econòmica. A més a més, Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, doblarà la donació de llet que faci l’aficionat el dia del partit d’handbol.

La llet és un dels aliments més sol·licitats per les entitats socials que atenen a col·lectius en risc d’exclusió, però encara no se’n recull una quantitat suficient per garantir-ne el consum mínim en famílies en situació de vulnerabilitat. Els bancs dels aliments catalans van distribuir l’any passat 4,39 milions de litres de llet, pel que és necessari la col·laboració de tots en aquesta campanya centrada en la recaptació per a la compra d’un únic producte.

Llet Nostra és patrocinador oficial de l’equip d’handbol del FC Barcelona. El projecte social de Llet Nostra va néixer l’any 2003 quan unes 200 explotacions ramaderes familiars catalanes van unir-se per garantir la producció i comercialització de la llet a un preu just, contribuint així, a donar continuïtat al sector. Llet Nostra és un producte de qualitat i de confiança per a un consumidor proper i compromès amb el territori.