Cinema en curs

Cinema en curs

0 49
Cinema en curs

Llet Nostra promou la cultura i els valors entre els nostres joves

Cinema en curs és un projecte que aposta per fer de la creació cinematogràfica una eina pedagògica a les escoles i instituts. Aquesta iniciativa es va posar en marxa l’any 2005 a Catalunya per iniciativa de l’Associació A Bao A Qu. Actualment es desenvolupa també a Euskadi, Galícia, Madrid, Alemanya, Argentina i Xile.

Llet Nostra s’ha sumat al projecte per refermar el nostre compromís amb la cultura i per impulsar els valors d’allò nostre, allò col·lectiu. En aquesta edició de Cinema en curs a Catalunya hi participen més de 1.500 alumnes de 20 centres educatius.

Amb aquest projecte compartim valors com:

  • Proximitat
  • Estima i cura de l’entorn i el territori
  • Excel·lència: treball fet amb estima i compromís
  • Responsabilitat: hàbits saludables i economia cooperativa
  • Treball en equip

Els principals objectius del programa Cinema en curs són formar espectadors sensibles, actius i autònoms, amb capacitat de gaudi i interès per manifestacions cinematogràfiques i culturals diverses, i desenvolupar les potències pedagògiques de la creació cinematogràfica a l’escola i l’institut.

Els alumnes descobreixen el cinema a partir de la pràctica cinematogràfica i del visionat de pel·lícules de tots els temps i de cultures d’arreu del món. El projecte proposa una manera de veure i de fer cinema, i també, una manera d’aprendre amb el cinema.

Es duen a terme tallers de documental i ficció (amb alumnat de 9 a 18 anys) i es desenvolupa la modalitat específica de Petit Cinema en curs amb els grups d’entre 3 i 8 anys. Els tallers són impartits conjuntament per cineastes (realitzadors, guionistes, muntadors) i docents.

Si voleu conèixer més a fons aquest projecte, accediu al web: Cinema en curs. També podeu seguir-lo a través de les xarxes socials:

Sense comentaris

Deixa un comentari