Granja Monells

Llet nostra dóna suport a la construcció de la granja a Monells

Llet Nostra reforça el seu compromís amb el sector ramader català sumant-se a la iniciativa de la Diputació de Girona i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), per a la construcció d’una granja a Monells.

L’objectiu és transformar la granja en una plataforma de recerca, innovació, formació i difusió del món de la llet a Catalunya. Aquesta iniciativa permetrà obtenir els avenços tecnològics més moderns que ajudaran al sector lleter català i, també, a transferir aquests coneixements amb una visió més pràctica. Alhora, es permetran les visites tant de productors ramaders com d’empreses transformadores i d’escoles.
L’explotació servirà per assolir una recerca puntera en l’àmbit de Catalunya. Es preveu que la granja es faci realitat d’aquí a dos anys. Llet Nostra farà una aportació de 180.000€ al projecte, sumant així un total de 1MEuros d’inversió per a la realització del propòsit

Des de Llet Nostra, estem molt contents de poder participar en aquest projecte que estem segurs serà un bon impuls pel sector ramader català.

Recorda: Tots fem colla amb el sector ramader català!