Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc dels Aliments

Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc dels Aliments

  • En motiu del Gran Recapte del passat cap de setmana.
  • La llet és un aliment bàsic que ajuda a garantir una alimentació equilibrada.
  • Llet Nostraha donat aquest any 2017 13 mil litres de llet al Banc dels Aliments.

Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 8 mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona en motiu del Gran Recapte per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques acreditades que ho fan arribar a les famílies més desfavorides de la província.

Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments de Girona, ha rebut la donació de llet de mans del president de Llet Nostra, Jordi Riembau.

Gómez ha destacat la importància de la llet dins dels productes que es distribueixen des del Banc dels Aliments, ja que és un aliment bàsic en la nutrició, especialment infantil.

Segons el president de Llet Nostra, Jordi Riembau: «Les famílies ramaderes de Llet Nostra ens sentim molt orgulloses de poder ajudar amb el nostre producte a famílies que ho necessiten».

Llet Nostra ha donat enguany 13 mil litres de llet al Banc dels Aliments. A més, Llet Nostra col·labora habitualment amb el Casal dels Infants de Salt, que també rep llet per complementar els berenars dels nens i nenes que participen diàriament en les seves activitats.

El Banc dels Aliments de Girona distribueix més de 2,8 milions de quilos d’aliments que arriben a més de 37 mil persones a través de 99 entitats benèfiques i la col·laboració de 51 voluntaris.


Twitter
@BancAlimentsGir
@lletnostratuit

Facebook
https://www.facebook.com/bancdelsalimentsdelescomarquesdegirona/
https://www.facebook.com/lletnostraoficial/

Instagram
https://www.instagram.com/baligirona/
https://www.instagram.com/lletnostra/