Banc dels Aliments de Girona

Llet Nostra dóna 5 mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona

Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 5 Mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques acreditades que ho fan arribar a les famílies més desfavorides de la província.

Joan Jorba, vicepresident del Banc dels Aliments de Girona, ha rebut la donació de llet de mans del president de Llet Nostra, Jordi Riembau.

Jorba ha destacat la importància de la llet dins dels productes que es distribueixen des del Banc dels Aliments, ja que és un aliment bàsic en la nutrició, especialment infantil.

Segons el president de Llet Nostra, Jordi Riembau: «Les famílies ramaderes de Llet Nostra ens sentim molt orgullosos de poder ajudar amb el nostre producte a les famílies que ho necessiten.»

Aquesta és una de les donacions que la marca catalana realitza habitualment a entitats solidàries, com pot és la col·laboració amb el Casal dels Infants de Salt que també reben Llet Nostra per complementar els berenars dels nens i nenes que participen diàriament en les seves activitats.

El Banc dels aliments de Girona distribueix més de 2,8 Milions de quilos d’aliments que arriben a més de 37 mil persones a través de 99 entitats benèfiques i la col·laboració de 51 voluntaris.