Llet Nostra promociona la donació de sang als brics de llet

  • A partir de setembre, els envasos de llet conscienciaran sobre la necessitat de donar sang.
  • L’acció vol arribar a nous donants i visualitzar la donació de sang en el dia a dia de milers de famílies.
  • Llet Nostra també ha desenvolupat l’aplicació “Amics de sang”, que permet conèixer el grup sanguini dels contactes de Facebook i estendre la donació a través de la xarxa.

Els brics de Llet Nostra d’un litre duran a partir del mes de setembre un segell per conscienciar sobre la necessitat de donar sang. D’aquesta manera, l’empresa lletera catalana vol fer arribar el missatge de la donació de sang a les taules de milers de famílies.

Cada dia es necessiten 1.000 donacions de sang per atendre els malalts ingressats als hospitals i les clíniques de Catalunya, per tant, les donacions han de ser constants i arribar a nous donants és imprescindible per assegurar que tothom tingui sang quan en necessita.

El missatge dels brics anima els consumidors de Llet Nostra a sumar-se a l’aplicació de Facebook “Amics de sang”, una eina que vol aprofitar les possibilitats de les xarxes socials per motivar la donació de sang. A través d’aquesta aplicació, l’usuari pot donar a conèixer el seu grup sanguini, afegir-lo al perfil de Facebook i també conèixer el grup sanguini dels amics, així com saber a qui pot donar sang i de qui pot rebre’n.

L’objectiu de l’aplicació és disposar d’una nova eina per connectar els amics i fer-los arribar també la necessitat de donar sang.

Per accedir-hi només cal entrar a la pàgina de Facebook del Banc (www.facebook.com/donarsang) i clicar “m’agrada”. L’aplicació també està adaptada per a tauletes i telèfons mòbils amb connexió a internet. L’aplicació “Amics de Sang” permet conèixer l’estat de les reserves de sang de Catalunya i demanar als contactes de Facebook que comparteixin la necessitat de donar sang.

Una agenda per recordar la importància de donar sang

L’eina també incorpora una opció d’agenda, que permet anotar quins dies s’ha anat a donar sang i rebre un avís un cop hagi transcorregut el període en què es pot tornar a donar.

El Banc de Sang compta amb més d’12.000 seguidors a www.facebook/donarsang i més de 6.500 a www.twitter.com/donarsang.

Aquesta acció s’emmarca en la col·laboració de Llet Nostra amb el Banc de Sang, que va començar a principis d’any i que s’allargarà durant tot el 2014.

Llet Nostra

És un projecte cooperatiu en el qual participen més de 215 famílies ramaderes de Catalunya amb un objectiu comú: donar continuïtat al sector lleter Català. Una iniciativa compromesa amb el territori, per això dóna suport a un projecte social tan important com els Banc de Sang i de Teixits.

Llet Nostra referma, així, el seu compromís amb el territori a través d’accions solidàries de casa nostra. Col·labora, entre d’altres, amb el Banc dels Aliments, el Casals dels Infants i la Marató de TV3.