Donacio Fundació Catalunya Cultura

Es fa oficial la donació recaptada de la cultura a “El Nostre Festival”

La 1a Edició d’El Nostre Festival ha estat tot un èxit 👏 👏! Ens complau comunicar que aquest matí, hem fet entrega a la Fundació Catalunya Cultura de tot el que les famílies que van assistir el passat 22 de maig, ens han ajudat a recaptar per donar suport a la cultura de casa nostra. Sense elles, això no hagués estat possible i esperem any rere any, poder repetir i créixer mica en mica amb el suport també d’entitats del territori.

Més música, mims, titelles, humor gestual, tallers artístics, dansa… tot per la cultura.

Aquesta recaptació va destinada a Fundació Catalunya Cultura amb l’objectiu de seguir fomentant la cultura per moltes edicions més.

Llet Nostra forma part del Consell de Mecenatge de la Fundació i disposa del Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura per la seva trajectòria destacada en el foment del sector cultural de Catalunya. La cultura està integrada en la identitat de marca de l’empresa i entre les activitats que desenvolupa entorn a aquest àmbit destaquen, entre d’altres, el patrocini de la programació de la Sala Mirona de Girona i del cinema de la Garriga, i iniciatives pròpies com la Vaca Voltaire a fires i festes populars catalanes.