Una tardor farcida d’espectacles

Llet Nostra amb la cultura

Una tardor farcida d’espectacles

Aquesta tardor no oblidem la cultura que degut a la pandèmia del Covid està patint una crisi sense precedents a casa nostra i arreu. Per aquest motiu compartim amb vosaltres els festivals de teatre, dansa, poesia, circ, fotografia, etc.. que aquesta tardor es celebren arreu del territori. Visca la cultura!

Amb les prevencions que facin falta la cultura no s’atura al nostre país. La tardor arriba farcida d’espectacles, música, teatre, circ, màgia, cinema. Arreu del territori floreixen els festivals que ens fan vibrar.

A Girona podem gaudir un any més, i ja en van vint-i-nou, del festival Temporada Alta, punt de trobada de les arts escèniques nacionals i internacionals que enguany a més dels espectacles presencials ofereix part del seu programa en forma digital. Trobareu tota la programació al seu web temporada-alta.net.

Als amants de la dansa no ens podem perdre les propostes del Sismògraf –el festival que detecta el moviment 😉   S’havia de celebrar a la primavera però la crisi del Covid ha obligat a canviar les dates. Sota el lema “Res no es crea ni es destrueix. Tot e(n)s transforma” converteix Olot en epicentre del moviment amb espectacles fins al mes de novembre. Consulteu la programació al web sismografolot.cat.

I la darrera setmana d’octubre Barcelona esdevé escenari flamenc. El festival Ciutat Flamenco arriba a la seva vint-i-setena edició i el seu objectiu té més sentit que mai: donar suport al talent dels nostres músics de flamenc. Feu una ullada a la programació del festival a ciutatflamenco.com.

La nostra cultura també es crea, es reivindica i s’exhibeix arreu del territori. El festival Esbaiolat que enguany canvia de format per evitar concentracions de públic es desenvolupa al llarg de tota la tardor a Esterri d’Àneu. És un festival d’arts escèniques pensat per a la gent de les Valls d’Àneu i del Pallars per crear xarxes i mantenir el pols cultural.

La cultura ens necessita i nosaltres necessitem la cultura. Prenem les mesures necessàries i fem costat a un sector que ens fa lliures i feliços.

Recordeu que si sou del club Gent Propera teniu descomptes a La Mirona i al Teatre de Bescanó.