Esports d'hivern

Llet Nostra dóna suport als esports d’hivern

Llet Nostra dona suport als esports d’hivern

  • LLET NOSTRA i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) han subscrit un conveni de col·laboració mitjançant el qual esdevenim patrocinadors oficials de la FCEH per a la present temporada i per a la vinent.
  • Llet Nostra, que creu en la tasca de la FCEH i comparteix els valors de l’esport, inicia aquest vincle gràcies al qual vol donar suport i potenciar els esports d’hivern.

Llet Nostra, marca implicada des de sempre amb esdeveniments esportius, solidaris, educatius i culturals de casa nostra, esdevè patrocinadora oficial de la Federaciò Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH). Amb anterioritat, Llet Nostra ja va col·laborar amb el circuit infantil d’esquí alpí Audi Quattro Cup però ara referma l’aposta, donant suport i potenciant els esports de neu i gel.

Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, vol ser la llet dels nostres esportistes que aposten per un estil de vida esportiu, natural i saludable. Xavier Tubert, president de Llet Nostra Alimentària S.L assegura que “l’acord signat és una aliança de marca molt forta perquè inclou la possibilitat de vincular la marca Llet Nostra amb els valors dels esports de casa nostra”.

Llet Nostra tindrà presència en els programes i els comunicats de les competicions oficials organitzades per la FCEH i/o per als clubs afiliats, ja que Llet Nostra també és el patrocinador oficial de la gran majoria de clubs organitzadors de la FCEH.

De moment, ja hem estat presents en moltes de les curses del calendari oficial de la FCEH com a patrocinador oficial de les competicions i hem regalat als esportistes i als clubs organitzadors lots del producte Glop, el nostra batut de xocolata.

Oscar Cruz, President de la FCEH, afirma que “en èpoques difícils, trobar el recolzament d’una empresa del prestigi i arrelament al país com és Llet Nostra ens ancoratge a continuar treballant pel futur esportiu del nostres joves”.