Gran recapte d'aliments

Torna el Gran Recapte

L’acció solidària on tothom pot ajudar

A Llet Nostra farem donació de llet al Gran Recapte amb la vostra col·laboració. Aquesta tardor Llet Nostra torna a estar amb el Gran Recapte. Com sabeu el Gran Recapte és una campanya organitzada per els Bancs dels Aliments que es realitza cada any per aquestes dates. Enguany arriba a la seva 13ª edició. Si l’anterior va estar marcada per la pandèmia COVID, aquesta serà una edició de transició. El Gran Recapte recupera la presència als punts de venda però tanmateix el recapte de donacions serà virtual.

Llet Nostra, fidel al nostre compromís social, col·laborem amb la Fundació Banc dels Aliments des de fa anys de forma continuada. Enguany encara arrosseguem una situació excepcional per la pandèmia i davant el gran repte social que se’ns presenta, volem participar més que mai en la recollida solidària del Gran Recapte. Si decidiu participar-hi a través de Llet Nostra seguiu llegint, us expliquem com ho podeu fer.

Participeu al Gran Recapte amb Llet Nostra

Del 19 al 27 de novembre quan feu la vostra comanda habitual de llet, iogurts i postres des de la nostra botiga estareu participant amb el Gran Recapte. Llet Nostra farà donació al Gran Recapte d’1 bric de llet per cada 6 litres que vosaltres compreu.

El nostre compromís social va associat a la filosofia els productes de proximitat per donar suport econòmic, social i cultural al territori i implicar-nos en la cura de l’entorn. A més, col·laborant amb el Gran Recapte podem incidir de forma directa ajudant als que més ho necessiten, que també són a prop. Participeu i entre tots en sortirem més forts d’aquesta crisi global. Ens sentim #MesAprop que mai! Entreu a la botiga Llet Nostra i participeu al Gran Recapte!