L'handbol base

Llet Nostra amb l’handbol base

En motiu de l’entrega de premis de la segona edició del concurs Libdup Glop de Llet Nostra, l’handbol base català es va reunir per celebrar la festa d’inici de temporada el dia 10 d’octubre al cinema Alhambra de la Garriga.

La convocatòria va reunir representants de la Federació Catalana d’Handbol i més de 250 persones de diferents clubs de Catalunya, entre els quals els veritables protagonistes de la festa: els jugadors dels equips base de l’handbol català. Tampoc van faltar a la cita l’entrenador del primer equip del Barça Xavier Pascual, el capità Victor Tomàs, el 2n capità Danijel Saric i els jugadors Siarhei Rutenka, Viran Morros i Aitor Ariño que van fer les delícies dels joves explicant-los les seves experiències i signant samarretes, pilotes i tot tipus de merchandising.

El moment més esperat, però, va ser l’entrega de les noves equipacions als clubs guanyadors del segon concurs de vídeos Glop Llet Nostra. Així doncs, els jugadors dels equips del CEACA Tàrrega i el Joventut Handbol la Llagosta van rebre de la mà dels jugadors del primer equip del Barça d’Handbol la seva equipació per aquesta nova temporada. Els vídeos dels divertits lipdubs es poden veure al nostre canal de Youtube.

És el segon any que Llet Nostra proposa als equips d’handbol base catalans que participin en el concurs de vídeos amb la cançó del Glop  Els dos equips guanyadors tenen com a premi una nova equipació. En l’edició anterior del Concurs Glop –Llet Nostra van guanyar el Club Handbol Sant Vicenç, de Sant Vicenç dels Horts, i el Club Handbol Vilanova del Camí. I esperem que enguany la iniciativa es tornarà a posar en marxa. És una manera divertida i participativa de fer costat a les joves promeses del nostre handbol.

L’aposta de Llet Nostra per l’handbol català

Des del 2005, ara fa 9 anys, Llet Nostra patrocina el primer equip d’Handbol del Barça. I aquesta serà la tercera temporada que Llet Nostra també és present al món base de l’handbol català col·laborant en les diferents festes d’aquest esport arribant a més de 20 clubs catalans i a més de 2.500 jugadors de categories infantil, cadet, aleví, juvenil i benjamí.

Amb aquesta vinculació, Llet Nostra reafirma el seu compromís amb els valors de la pràctica esportiva com ara el treball en equip, l’esforç, l’humilitat, el respecte, la solidaritat, salut i els bon hàbits alimentaris.