A prop

Les coses que ens importen són a prop

Descobreix per què Llet Nostra és la teva llet propera

Les coses que ens importen són a prop tal com diu la cançó que Teràpia de Shock ha fet per Llet Nostra: la nostra gent, el nostre territori, el nostre entorn…

I és que Llet Nostra va néixer amb una idea que implica ser tres vegades #APROP: a prop del sector ramader català, per donar sortida a la llet produïda a casa nostra, a prop del consumidor per oferir-te el producte més fresc elaborat al costat de casa teva, i a prop del nostre entorn, perquè ajudem a cuidar-lo i preservar-lo fent menys quilòmetres.

No hi ha dubte que el millor producte és el de casa, per això Llet Nostra és la teva llet de proximitat. El procés de producció i d’elaboració de Llet Nostra es fa al territori, amb la nostra manera de fer, amb el nostre paisatge, amb el nostre capital humà, per això el sabor de Llet Nostra és tan nostre.

El consum de proximitat és un valor a l’alça. I és que enfront als problemes derivats de la globalització com el canvi climàtic les respostes les hem de buscar des de l’àmbit local. El consum responsable i de proximitat és una de les solucions. Per això estar a prop és el nostre valor més important, a part és clar del nostre sabor i la qualitat del producte, però aquestes característiques es deriven també de la proximitat.

Saps que a més a més, a prop també vol dir que els beneficis repercuteixen en la nostra societat? La filosofia dels productes de proximitat és donar suport econòmic, social i cultural al territori i implicar-se en la cura del l’entorn. Consumint Llet Nostra dónes suport a un munt d’iniciatives de tots els àmbits a casa nostra.

En definitiva estar a prop és garantia de confiança. Coneix tots els avantatges de tenir-nos a prop