Més que llet

Llet Nostra és molt més que llet

Llet Nostra és molt més que llet, és la llet de les cooperatives catalanes. Un projecte autòcton i únic del que formen part les nostres 215 granges.

Llet Nostra és un projecte que va ser impulsat l’any 2003 per 215 explotacions familiars catalanes per garantir la sortida de llet a un preu digne i contribuir així a donar continuïtat a un sector, una forma de viure i fer païs.

Aixó es la nostra raò de ser i per aixó de Llet Nostra només n’hi ha una.

Formen part del projecte la Lletera de Campllong, els Ramaders del Baix Empordà, Cadí, la Lletera de Mollerussa i Comarca i com a socis col·laboradors Agropecuària de Vallfogona del Ripollès, el Grup Lleter de Banyoles i la S.A.T. La Vall d’en Bas.

Gràcies al seu origen autòcton i a l’experiencia aportada des de el propi sector ramader, es fa un producte de qualitat a l’alçada del compromís envers els seus consumidors.

Llet Nostra és un projecte català i per Catalunya. Un projecte que fem creixer dia a dia entre tots, amb orgull i amb la il·lusió per fer arribar la millor llet i les millors postres a les llars catalanes.

Fent colla és com fem les coses!