Casal dels Infants

Llet Nostra aporta al casal dels infants llet per tot un any

Donem de forma gratuïta al Casal dels Infants 5.000 litres de Llet Nostra. La llet de tot un any pels berenars d’infants i joves del Casal. Aquesta donació s’emmarca dins de la campanya solidària amb motiu del 10è aniversari de Llet Nostra.

Va ser una acció portada a terme través de les xarxes socials o directament al web de Llet Nostra. Així doncs, aquesta és una donació feta, també, des de la solidaritat dels consumidors de Llet Nostra.

Entre tots hem omplert un Gran Got Solidari de 5.000 litres de Llet Nostra. El president de Llet Nostra, Xavier Tubert, ha fet el primer lliurament de llet a la directora del Casal dels Infants, Rosa Balaguer. La resta de llet, es lliurarà de manera progressiva segons les necessitats de l’entitat.

En aquests temps difícils, la solidaritat col·lectiva és la clau per tirar endavant i per això Llet Nostra, com a projecte cooperatiu en el qual participen més de 215 famílies ramaderes de Catalunya i compromesa amb el territori, dóna suport a un projecte social tan important com el del Casal dels Infants.

Els nostres infants són el futur de la nostra terra i El Casal dels Infants concentra els seus esforços en els barris amb infants i joves amb més necessitats socials per aconseguir millores concretes i duradores en el seu creixement i en el seu entorn proper, afavorint la transformació social a través d’un projecte compartit que contempla:

  • l’acció social
  • la incidència política i la sensibilització
  • l’atenció a noves necessitats • la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu
  • el treball en xarxa

La seva tasca es desenvolupa a barris com el Raval o La Mina que són espais amb índexs de desigualtat social dels més elevats, i espais en els quals cal una intervenció social molt intensa per part de les organitzacions socials, així com per part de les administracions públiques, per combatre els factors causants d’aquesta desigualtat.

Pensem que les dificultats i limitacions d’una part dels membres de la nostra societat és una responsabilitat col·lectiva i per tant des de Llet Nostra volem contribuir a donar oportunitats a aquests infants i joves per trencar el cercle de la pobresa. Estem molts orgullosos i satisfets de poder col·laborar i seguir fent-ho amb el Casal dels Infants i des d’aquí volem felicitar la seva gran tasca.

Fem Colla amb el Casal dels Infants!