Jo Cuino

Llet Nostra beca el projecte ‘Jo Cuino’, de l’Institut Pere Fontdevila, de Gironella

  • S’inclou en la 9a edició del programa de beques de la Fundació Jaume Casademont, de Girona, que dóna suport a 13 projectes amb un total de 30 mil euros i que beneficien la infància i la joventut.
  • El projecte «Jo cuino» s’iniciarà el curs 2016-2017 amb els alumnes de 1r d’ESO. Ells mateixos cuinaran per adquirir bons hàbits alimentaris en un moment vital en què guanyen el 20 % de la talla i el 50 % del pes que tindran com a adults.

Girona, 6 de juny de 2016

Llet Nostra lliura la beca Educar Menjant, a través de la Fundació Jaume Casademont, de Girona, al projecte Jo Cuino, de l’Institut Pere Fontdevila, de Gironella. Una iniciativa en què conflueixen els valors de la marca d’hàbits saludables i implicació amb iniciatives de proximitat.

Gràcies a aquesta aportació de Llet Nostra, el curs 2016-2017, els alumnes de 1r d’ESO d’aquest centre de Berga iniciaran un projecte educatiu pluridisciplinari en què treballaran aspectes de l’àmbit lingüístic, científic, matemàtic, humanístic i social a través de la cuina.
Ells seran els responsables de buscar receptes, comprar ingredients i cuinar-los amb la finalitat d’adquirir hàbits alimentaris saludables tot fomentant la participació i la creativitat.
Els responsables del projecte expliquen que en l’adolescència els nens i nenes guanyen aproximadament el 20 % de la talla i el 50 % del pes que tindran com a adults. Aquests increments comporten l’augment de massa muscular i òssia. És per això que l’alimentació ha d’estar dirigida i dissenyada per cobrir aquesta situació.

9a edició de les Beques Jaume Casademont amb 13 projectes i 30 mil euros
Enguany es convoca la 9a edició de les Beques Jaume Casademont, que porten el nom del seu fundador. La Fundació Jaume Casademont busca afavorir la millora del benestar dels infants i dels joves especialment, a través del suport als seus mestres i professors. Enguany s’han becat 13 projectes amb un total de 30 mil euros, treballs que representen una aposta pel foment del gust i les bones pràctiques en l’alimentació, l’activitat física i la introducció de les arts en els escenaris educatius, baules imprescindibles en la formació integral de l’alumne. Així mateix, la Fundació expressa la voluntat d’impulsar l’emprenedoria social entre els joves estudiants de batxillerat i cicles formatius.

Llet Nostra és un projecte social que va néixer l’any 2003 quan unes 200 explotacions ramaderes familiars catalanes van unir-se per garantir la producció i comercialització de la llet a un preu just, contribuint a donar continuïtat al sector. Llet Nostra és un producte de qualitat i de confiança per a un consumidor proper i compromès amb el territori.