Iogurts Eco Llet Nostra

Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts

– Amplia així la gamma de fred amb tres noves referències de iogurts ecològics: natural de llet de cabra, natural de llet de vaca i desnatats natural de llet de vaca

– Una iniciativa que manté l’esperit de compromís de la marca amb el sector ramader làctic català i amb proporcionar productes de proximitat

 

Barcelona, 13 de juny del 2017

Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta pel consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte més artesanal, unes característiques organolèptiques (aroma, textura, tast..) específiques, i un major compromís amb l’entorn gràcies a l’alimentació ecològica que reben els animals productors de la llet.

Aquesta és una alternativa de producte de valor afegit, també des de la proximitat, adaptat a un mercat on cada cop hi ha més demanda, de productes ecològics i propers. La nova gamma ecològica de producte fred de Llet Nostra s’inicia amb tres referències: iogurt natural de cabra, iogurt natural de vaca i iogurt desnatat natural de vaca. Les tres opcions es presenten amb envàs de vidre amb paquets de cartronets de dues unitats.

 

Més enllà del mercat, el compromís amb sector

La introducció d’un producte a base de llet de cabra respon a la voluntat de Llet Nostra d’ampliar la seva gamma de producte fred però també de reafirmar el seu compromís fundacional d’afavorir la producció ramadera del sector català. Llet Nostra, per primera vegada, comença a comercialitzar productes derivats de la llet de cabra, i ho fa des del recolzament de les nostres cooperatives cap al sector primari afí, com és el de la llet de cabra.

Actualment, el sector de productors catalans de llet de cabra ecològica està molt atomitzat i en vies de desenvolupament constant. Des de Llet Nostra, es busca la col·laboració amb el sector caprí.

 

El mercat agrari ecològic en creixement constant

Els productes agroalimentaris ecològics mantenen un creixement constant en facturació, superfície i consum a Catalunya. Al 2015, el sector va facturar un 38% més que l’any anterior, arribant als 400 milions d’euros, segons les últimes xifres del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Pel que fa a ramaderia (vaquí, oví, equí, avicultura, apicultura..), el 2016 han augmenten un 5% les explotacions respecte l’any anterior, fins arribar a les 843 explotacions a tot Catalunya.

Llet Nostra és la marca comercial de la llet de 190 granges ramaderes familiars agrupades en 4 cooperatives catalanes: Ramaders del Baix Empordà, Cooperativa Campllong, Cooperativa de Mollerussa i Cadí.

Llet Nostra és un producte local per al consumidor local, que cuida la qualitat i garanteix un preu just per al ramader. És doncs, un projecte que fomenta el desenvolupament del territori i que ajuda a fer sostenible el sector ramader i el món rural català.

Creada el 2003, és la marca líder de llet en bric a Catalunya des del 2011. Actualment comercialitza 28,6 Milions de litres de llet i factura 20,6 Milions d’euros l’any.

 

Més informació

Mariona Huguet
Premsa Llet Nostra
https://lletnostra.cat/
656 41 92 51