llet nostra empresa responsable reconeixement

Llet Nostra rep el reconeixement del Consell Comarcal del Baix Empordà com a empresa socialment responsable

La Cooperativa de Ramaders del Baix Empordà, sòcia de Llet Nostra, ha rebut un reconeixement per la seva bona pràctica en pro a la promoció d’ocupació de qualitat. Concretament, per la formació que ofereix als equips de tècnics i tècniques d’orientació laboral de la província de Girona per explicar què significa treballar en una granja ramadera lletera i quin és el perfil de treballadors o treballadores que busquen aquestes empreses. Aquesta acció pretén fer més eficients els processos de contractació que fan les granges i evitar pèrdua de temps i diners als empresaris agroalimentaris de la llet i facilitar una contractació d’èxit.

El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica del Baix Empordà, han fet el reconeixement públic a 26 empreses socialment responsables, com la Cooperativa del Baix Empordà – Llet Nostra. Enguany, s’ha valorat més que mai les bones pràctiques i la promoció de l‘ocupació de qualitat.

El president de Ramaders del Baix Empordà i de Llet Nostra, Jordi Riembau, agraeix aquest reconeixement “que ens anima a seguir treballant per tal que els nostres ramaders i ramaderes puguin accedir a contractar a persones que els interessi la feina a la granja.”

I segons el president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro,: “Les empreses socialment responsables són imprescindibles per la societat, generen ocupació i riquesa al territori, no es desentenen de la comarca i de la seva gent. Cuidar a les empreses és la millor acció social que es pot fer”.

Llet Nostra Més

Aquesta formació als orientadors laborals impartida per Ramaders del Baix Empordà – Llet Nostra forma part del programa Llet Nostra Més de desenvolupament sostenible de la ramaderia familiar cooperativa. En concret, en un dels set objectius, el de millorar la competitivitat de les explotacions ramaderes tot treballat la formació de tots els agents implicats.