Llet Nostra torna de nou al Benet Games!

Llet Nostra torna de nou al Benet Games!

0 1278

Un festival amb més de 40 activitats infantils i familiars esportives a l’aire lliure que se celebrarà els proper cap de setmana del 7 i 8 d’octubre a Sant Fruitós de Bages.

Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, muntarà aquest any, un laberint gegant de palla per als més petits i portarà la Vaca Voltaire.

Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, participa en la quarta edició del Benet Games el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre a Sant Fruitós de Bages.

 

Saps com es munyia antigament una vaca?

Per poder ensenyar com es munyia antigament les vaques, als més petits de la casa Llet Nostra porta una reproducció de vaca a tamany real. Es proposa una activitat educativa pels més petits que, amb tota la il·lusió del món fem arribar a casa nostra.

És una activitat recomanada per nens d’entre 3 i 10 anys.

 

Vols perdre’t en un laberint gegant de palla que han construït els nostres ramaders per tu?

Llet Nostra ofereix també un laberint gegant de paques de palla, per a nens i nenes que vulguin perdre’s i sentir el fet d’estar envoltats d’un entorn rural.

A través de la pàgina de Facebook de Llet Nostra es podran aconseguir «benets» y també a l’estand que la llet de cooperatives catalanes tindrà al Benet Games.

 

Benet Games

El Bosquet de Sant Fruitós de Bages i Sant Fruitós de Bages tornaran a acollir els dies 7 i 8 d’octubre els Benet Games, una proposta d’esports a l’aire lliure que combina activitats infantils i familiars a l’aire lliure, música, activitats competitives i zona d’exposicions. L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza per tercer any consecutiu un festival que es consolida en l’agenda de propostes lúdiques

de primer nivell de la Catalunya Central.

A banda dels múltiples esports que els assistents podran practicar, també hi haurà exhibicions, actuacions musicals amb entrada gratuïta i competicions esportives com el Campionat de Catalunya i Espanya de Bike Trial, un open infantil de BTT, el Trofeu Gran Premi Regió7 de Cronometratge Individual de bicicleta de muntanya, una caminada i una pedalada popular fins a Sant Fruitós de Bages o la cursa d’obstacles Four Factors, entre d’altres.

 

Més informació:

http://benetgames.cat/

Sense comentaris

Deixa un comentari