Castellers

Llet Nostra dóna suport al món casteller

Com a part de la nostra raó de ser, fa temps que treballem per contribuir a donar encara més projecció al món casteller i a les colles de tot Catalunya. Es per això que en aquest darrer any ens hem implicat, més que mai, amb aquesta tradició tan Nostra.

Amb l’inici de la temporada castellera 2012, Llet Nostra va crear una col·lecció de 56 xapes castelleres, de les que 52 eren representatives de colles i 4 genèriques del fet casteller, perque cadascun de nosaltres pogués donar suport a la seva colla i fer la col·lecció comprant qualsevol dels productes de Llet Nostra.

També varem construir entre tots el castell virtual més gran del món, 1284 castellers ens hi van ajudar.

Tant al nostre Facebook, com a Twitter fem colla amb el món casteller, amb els castellers, les castelleres i les seves entitats. Periòdicament recomanem les notícies més destacades o més divertides a l’entorn del món casteller.

També hem col.laborat i esponsoritzat el Joc Casteller.

Si t’apassiona aixecar castells, no te l’has de perdre!. Es tracta d’un web que reprodueix la temporada castellera, on podràs crear la teva colla virtual, assajar tots els dies que vulguis, actuar el cap de setmana i fer la millor classificació. A més, gaudiràs de moltes més aplicacions i minijocs.

A Llet Nostra, fem colla amb els castellers!!