Nou bric Llet Nostra

Nou brik de Llet Nostra més respectuós amb el medi ambient

Llet Nostra ha canviat el seu habitual brik per un de més respectuós amb el medi ambient. Concretament, el nou brik redueix un 20% la seva empremta de CO2 gràcies a substituir el tap i dues capes de polietilè plàstic per polietilè vegetal, segons certifica Carbon Trust TM.

Així, el 89% del material amb el qual està fabricat el nou envàs és de fonts renovables, com aquest nou plàstic d’origen vegetal (canya de sucre) i el cartró procedent de boscos sostenibles certificat per FSC.

El CO2 o Diòxid de Carboni

Actualment, l’activitat humana està generant una excessiva emissió de Diòxid de Carboni, el principal gas responsable de l’escalfament global del planeta. Per això, des de diferents institucions internacionals com les Nacions Unides o la Unió Europea es demana el compromís de governs, empreses i de la ciutadania a reduir les seves emissions.

Amb aquest canvi de brik, Llet Nostra col·labora en la reducció de les emissions del CO2. Una acció que se suma a altres que està desenvolupant la marca.

Cartró de boscos sostenibles

El cartró que utilitza Llet Nostra en els seus envasos, tant el que es troba al brik com a les caixes de llet o que empaquetant les postres, és d’origen de boscos sostenibles.

El certificat FSC garanteix que el cartró utilitzat en aquests envasos prové de boscos cultivats de manera sostenible.

Llet Nostra Més

Aquest és un programa que té per objectiu impulsar la sostenibilitat econòmica, social i ambiental de tota la cadena de valor de la llet. Des del productor ramader, al transportista, la indústria, la distribució, i fins a arribar al consumidor.

Llet Nostra Més es desenvolupa en 5 eixos de treball: la sostenibilitat de les explotacions ramaderes per garantir el seu futur; l’economia circular, la reducció del CO2, la Igualtat d’oportunitats i la traçabilitat i seguretat alimentària de la informació del producte.

Llet Nostra Més forma part d’una iniciativa comuna amb el País Basc, Cantàbria i Navarra que suma a més de 600 granges i més de 20 entitats diferents de tota la cadena de valor.

Llet Nostra Més