Iogurt de maduixa

Nou iogurt de maduixa sense colorant

A Llet Nostra estimem i cuidem el que fem, i per això volem aconseguir el millor resultat a tots els productes fets sota la nostra marca. Amb aquest objectiu, el nostre departament de Recerca i Desenvolupament, treballa incansables en cercar noves fórmules més naturals que compleixin tots els requeriments d’avui dia dels nostres consumidors.

Ens dirigim cap a una producció en la qual el resultat siguin productes que aportin tots els beneficis propis però sense additius innecessaris. Per això hem millorat el procés productiu i la formulació de tots els nostres iogurts – recepta millorada – i molt especialment la del nostre iogurt de maduixa en la qual enguany com innovació ja no fem servir colorant en la seva producció doncs entenem que només aportaven color.

Estem en continu procés de millora, escoltant als nostres consumidors i atenent al que és millor per ells. Els colorants naturals de color vermell han estat fruit de debats entre consumidors de diferents productes arreu del món, degut al seu origen. El carmí, un colorant molt famós, utilitzat per proporcionar un intens color vermell a cosmètics, així com a molts aliments, té un origen que probablement no t’esperaves (i que segurament et disgusti una mica): les cotxinilles.

La distinció entre natural i artificial, termes molt utilitzats en les polèmiques sobre la salubritat dels aliments, és de difícil aplicació quan es vol parlar amb propietat dels colorants alimentaris. En sentit estricte, solament seria natural el color que un aliment té per si mateix. Això pot generalitzar-se als colorants presents de forma espontània en altres aliments i extraïbles d’ells, però pot fer confusa la situació d’aquelles substàncies totalment idèntiques però obtingudes per síntesi química. També la de colorants obtinguts de materials biològics no alimentaris, insectes, per exemple la cotxinilla, i la d’aquells que poden bé afegir-se o bé formar-se espontàniament en escalfar un aliment, com és el cas del caramel. També els colorants naturals són considerats en general com a innocus i conseqüentment les limitacions específiques en la seva utilització són menors que les que afecten els colorants artificials. No obstant a això, si bé es consideren més saludables els colorants d’origen natural. És per això que el nou iogurt de maduixa és fet sense colorants, ni naturals ni artificials.

Només iogurt, només maduixa, només Llet Nostra. Un nou desenvolupament integral per un producte que no et deixarà indiferent.

Fem colla amb el que és natural i és nostre!