Llet Nostra als I Premis Gastronòmics de Josep Lladonosa

Llet Nostra als I Premis Gastronòmics de Josep Lladonosa

Reivindiquem la cuina catalana com un fet cultural

Tenim el privilegi de pertànyer a una terra que produeix productes alimentaris de gran qualitat, gràcies a la feinada del nostre sector primari. També tenim el privilegi de pertànyer a una terra que al llarg de la seva història ha donat grans cuiners. I com ens en sentim tan orgullosos volem contribuir-hi. I ho fem de la mà dels Premis Gastronòmics de Josep Lladonosa.

Impulsats pels Germans Torres (Cocina Torres) i dirigits als alumnes de l’últim curs de les escoles públiques i privades d’hostaleria de Catalunya de grau mitjà i superior, es tracten d’uns premis per seguir formant als guanyadors en el món gastronòmic.

Premis Josep Lladonosa i concurs Llet Nostra

Josep Lladonosa és una figura cabdal de la gastronomia catalana, amb un gran prestigi com a cuiner i com a teòric i historiador. La primera edició dels Premis Gastronòmics que es convoquen en homenatge al cuiner català i reconegut xef, consisteixen en un concurs gastronòmic. En trobareu tots els detalls al web premislladonosa.com.

Llet Nostra col·labora amb aquests Premis Gastronòmics i aprofitant l’avinentesa, organitzem també uns premis per a tots els nostres consumidors. Ho fem a través d’un concurs de receptes realitzades amb productes làctics de Llet Nostra. Per participar ens haureu d’enviar la vostra recepta aquí.

Preseleccionarem 12 finalistes, 3 de cada província, que se’ls premiarà d’entrada amb:

  • Lot de productes Llet Nostra + 2 tasses Llet Nostra.

D’aquests 12 finalistes, el jurat dels premis Lladonosa, en seleccionarà 1 que s’endurà el Primer Premi amb un dinar/sopar a:

  • Restaurant Cocina Hermanos Torres.

Entre els altres finalistes, es triaran 4, ‘els millors de cada província’ i s’atorgaran els Segons Premis amb un dinar/sopar a:

  • Restaurant Hostal Benet (Les Borges Blanques) – Premi Lleida
  • Restaurant El Ginjoler (Cornellà de Terri) – Premi Girona
  • Restaurant Deliranto (Salou) – Premi Tarragona
  • Restaurant La Font de Prades (Poble Espanyol) – Premi Barcelona

Trobareu més informació sobre aquesta promoció a les nostres xarxes socials.

Teniu temps fins el proper 11 de gener.

PARTICIPA!