#CatalansWantToVote

Llet Nostra recolza com a mecenes el projecte casteller #CatalansWantToVote

El 8 de juny de 2014 milers de castellers aixecaran castells a diverses ciutats europees per dir al món que els catalans i les catalanes volem votar. Serà un acte sense precedents dins del món casteller i una acció important per a la internacionalització de la voluntat dels catalans i catalanes de poder decidir lliurement el nostre futur com a poble.

L’aixecada simultània (12h hora catalana) de castells en llocs simbòlics de Berlín, Brussel·les, Ginebra, Lisboa, Londres i París també es reproduirà de forma coordinada a Barcelona i altres ciutats catalanes. Ara per ara ja hi ha 50 colles que faran exhibicions castelleres a 25 viles catalanes en el marc d’aquesta iniciativa, que vol fer del 8 de juny una diada cívica de país. Aquesta xifra representa el 85% de les colles en actiu aproximadament.

Amb l’afany de recolzar encara més el projecte, Llet Nostra ha iniciat un concurs de fotografies del món casteller aquesta setmana a través de les xarxes socials amb el HT #FotosquefanColla en què el guanyador tindrà el viatge pagat amb un acompanyant per viure el “Catalans want to vote” des de la ciutat europea que esculli.

Per optar al concurs, els usuaris han de pujar una fotografia que transmeti l’emoció del món casteller en la següent aplicació de Facebook a https://a.cstmapp.com/p/6230 o bé mitjançant Twitter o Instagram amb el hashtag #FotosquefanColla.

Entre tots els participants un jurat format per Llet Nostra i Òmnium Cultural escollirà la foto més impactant i representativa del món casteller. El guanyador viatjarà per viure des de dins l’esdeveniment històric casteller del 8 de juny #CatalansWantToVote a una de les 7 ciutats europees.

El premi inclou viatge de 2 persones amb la colla castellera a una de les diferents capitals europees (París, Londres, Brussel·les, Ginebra, Berlín i Lisboa). Inclou vol des de Barcelona amb sortida el dissabte 7 de juny al matí i tornada el diumenge 8 de juny al vespre, allotjament d’una nit d’hotel i règim de dormir i esmorzar.

  • Assistència a l’acte casteller juntament amb l’equip tècnic d’Òmnium Cultural
  • Fotografia commemorativa, mida cartell, dels castells aixecats a Europa.
  • Mocador de casteller gravat en commemoració de l’acció del 8 de juny.
  • 2 entrades VIP a la Nit de Santa Llúcia 2014.
  • Experiència castellera: viu una Colla Castellera des de dins.

El concurs finalitza l’1 de juny. Ningú com vosaltres sap el que això representa.

Força, equilibri, valor i seny.