Receptes amb gust de casa i Llet Nostra!

Un original llibre per les receptes del dia a dia

La llibreta de receptes de l’àvia ha quedat inservible amb els anys i l’ús? No et preocupis et presentem la col·lecció de llibres de receptes amb formes originals de Larousse. Ens fa sentir molt orgullosos formar part d’aquesta singular col·lecció de les marques més estimades pels consumidors.

Al volum de Llet Nostra, amb forma de brik com no podia ser d’una altra manera, hi trobaràs un receptari per al dia a dia que t’ajudarà a triomfar a la cuina, tant si cerques originalitat com si estàs aprenent a cuinar.

La llet és la base de molts plats habituals de la cuina diària. És necessària per preparar la massa de croquetes i bunyols, lliga tot tipus de salses, és indispensable en la elaboració de postres i sempre pot sorprendre per tal de donar un nou aire a un plat tradicional.

Amb el propòsit de mostrar totes les seves possibilitats, aquest grapat de recepte magníficament il·lustrades per Míriam García, presenta en tres capítols entrants, segons i postres. No hi falten ni la coliflor amb beixamel ni una senzilla Vichyssoise, hi ha llenguado amb salsa de llet i també rostit de vedella a la llet amb bolets, tenen el seu espai la crema catalana i un granissat de llet merengada. Però, a més a més, els més agosarats podran preparar unes carxofes farcides amb brandada de bacallà, una blanqueta de gall dindi amb verdures o una pastela marroquí a la crema de tarongina, per acabar descobrint que també allà és necessària la llet.

En resum, un llibre amb un gust molt proper, que pots anar a buscar ara mateix a la teva llibreria, o bé, tindràs l’oportunitat de guanyar-ne un exemplar per Sant Jordi amb Llet Nostra. Segueix atent a les nostres xarxes socials: Facebook i Twitter i Instagram perquè el 23 d’abril en sortejarem 100!