Empresa Compromesa amb la Cultura

Llet Nostra obté el segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura de Fundació Catalunya Cultura

Aquest reconeixement dona visibilitat a la feina constant de Llet Nostra per fomentar el sector cultural tot i ser una empresa agroalimentària.

Llet Nostra ha rebut el “Segell d’Empresa compromesa amb la cultura” atorgat per la Fundació Catalunya Cultura en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Universitària de la Universitat de Girona, reconeixent la tasca diària de Llet Nostra en suport a la cultura catalana.

Es tracta del primer segell de prestigi que dona visibilitat a l’acció empresarial que contribueix a sostenir i reforçar la cultura a Catalunya. La distinció té una validesa de tres anys, a partir dels quals s’haurà de renovar seguint el mateix procés i destacant noves activitats desenvolupades per la companyia en favor de la cultura.

Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura

La Fundació Catalunya Cultura ha creat aquest segell d’empresa compromesa amb la cultura en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona.

És una eina que vol avalar el lideratge, l’excel·lència i el compromís de l’empresa que l’obté, reconeixent públicament la seva acció transformadora i les bones pràctiques.

El sistema d’avaluació per obtenir tal reconeixement es basa els següents criteris: el lideratge, la participació, la qualitat i la rellevància de l’activitat que l’empresa realitza de suport i promoció de la cultura.

Llet Nostra i la cultura

Tot i ser una empresa dedicada a la producció de llet, la cultura catalana forma part de la identitat de la marca Llet Nostra.

Les iniciatives culturals de Llet Nostra estan vinculades a la ramaderia i a la llet. Per això treballem la cultura tot explicant el món ramader i els seus valors; la gastronomia relacionada amb la llet; la nutrició explicar els valors nutricionals de la llet i els seus derivats; i la cultura vinculada al territori, tot donant suport a la llengua, tradicions i paisatge.

Són diverses les activitats que Llet Nostra fomenta o desenvolupa entorn a la cultura. Com el patrocini de la programació de la Sala Mirona de Girona i del Cinema de la Garriga. També desenvolupa activitats pròpies com la Vaca Voltaire a fires i festes populars (una vaca de cartró de mida real per aprendre a munyir); les sessions de cinema familiar; el Club de Gent Propera amb descomptes a activitats culturals…

La darrera aportació és l’Experiència #Aprop, una visita guiada a una granja on s’explica la vinculació de la producció de llet amb el territori. Un model de granja sostenible que té en compte els seus impactes socials, econòmics i ambientals.

Fundació Catalunya Cultura

Constituïda l’any 2014, la Fundació Catalunya Cultura va néixer amb la voluntat d’impulsar un nou marc de col·laboració entre el sector privat, la societat civil i la cultura, amb la intenció de promoure la creació de nous instruments de finançament que permetin desenvolupar i mantenir projectes i activitats d’àmbit cultural.