Xavier Tubert

3 minuts amb Xaviert Tubert a la FCEH

LLET NOSTRA i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) van subscriure l’any passat un conveni de col·laboració mitjançant el qual esdevenim patrocinadors oficials de la FCEH. Aquesta temporada, hoquei sobre gel. La revista de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) publica avui una entrevista al nostre President Xavier Tubert en la que declara que “L’esport blanc és una pràctica molt lligada al territori com la nostra empresa” 

En el transcurs de l’entrevista Xavier Tubert explica: “Llet Nostra està a favor de les bones pràctiques saludables, fer una dieta equilibrada, on òbviament no hi pot faltar la llet, i practicar de manera regular esport. Per això som patrocinadors de l’equip d’handbol del Futbol Club Barcelona i, també de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern”

En la mateixa línia el President de Llet Nostra dedica unes paraules en referència a què s’aporten mútuament Llet Nostra i l’esport blanc: “L’esport blanc i de gel és una pràctica molt lligada al territori, com la nostra empresa. Compartim identitat local i, com dèiem, uns determinats valors que mirem de transmetre a través de la nostra marca: compromís, implicació, esforç, continuïtat, treball individual o d’equip en benefici col·lectiu…. I per la seva banda, Llet Nostra aporta a l’esport els valors d’una dieta equilibrada, la importància d’una alimentació rica en calci imprescindible en les etapes claus de creixement i bàsica per reforçar els ossos d’aquests esportistes.”

En ser preguntat sobre els valors que comparteixen Llet Nostra i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Xavier Tubert declara : “La Federació és una entitat que agrupa a 80 clubs i més de 10 mil federats. Llet Nostra és la llet de les cooperatives catalanes. Compartim l’esperit de fer pinya amb un objectiu comú: la Federació, garantir la pràctica d’unes disciplines esportives; Llet Nostra, vetllar per la continuïtat dels nostres 215 ramaders i del sector lleter català”.

Pel que fa a allò que vol transmetre Llet Nostra als nostres esportistes, Xavier Tubert repon: Llet Nostra és un clar exemple de superació i compromís que gràcies a haver-se mantingut fidel a la raó de ser del seu projecte, ha assolit el lideratge. És un projecte que va néixer de la necessitat de donar sortida a la llet d’un gruix important de ramaders catalans vetllant, d’aquesta manera per la continuïtat del sector lleter”.

I per finalitzar, a la pregunta de si els catalans tenen bona o mala llet, Xavier Tubert va ser molt clar: “Tenim molt bona llet, un clar exemple és Llet Nostra. Però no negaré que de vegades, si ens toquen molt el crostó som capaços de treure la mala llet”.

A Llet Nostra tots fem colla amb l’esport.